Nest Hannah 2020

Hannah Orange Aussie Dogs Australian-Labradoodle
Bodhi Orange Aussie Dogs Australian Labradoodle

Hannah

Bodhi

Nestgegevens

Geboortedatum:
08-07-2020
Aantal reutjes:
3
Aantal teefjes:
4
Moeder:
Hannah
Vader:
Bodhi

19-07-2020 Daar is dan de geboortepagina van Hannah. Hannah is bevallen op woensdag 08 juli 2020. Madame was een beetje sneller dan verwacht en had ook geen enkele teken dat er een pup in aantocht was totdat wij een pup zagen “hangen”. Dat was meteen een flinke party-reu en meteen de laatste party die geboren zou worden. Deze keer hadden wij vanwege tijdgebrek geen foto laten maken waardoor wij achteraf te lang hebben gewacht totdat wij zeker wisten dat er geen pup meer zou komen. 06:00 uur is voor onze leeftijd toch best heftig…

Hannah was de hele tijd zeer ontspannen en maakte zich nergens druk om. Dat is toch wel het voordeel wanneer je het al eerder hebt ervaren. In al onze jaren als fokker was het de eerste keer dat Monique het vrijwel alleen heeft gedaan doordat Roy andere afspraken had staan, maar met hulp van Hannah ging het haar zeer goed af:)

Op het moment van schrijven zijn de pups nog steeds in het stadium van slapen en drinken waardoor de groei extra wordt gestimuleerd, maar komen de week zullen de eerste stapjes al worden gezet, gaan de oogjes open en zullen ze ook de eerste geluiden gaan horen.

Nu wachten op de bevalling van Ivy……….

01-08-2020 Na de warmte en drukt eindelijk weer tijd gevonden voor een update. De computer was al verhuisd naar ons kantoor, maar zonder internet.

Het gaat ontzettend goed met Hannah en haar pups. Ze zien en horen vrijwel alles wat niet altijd even handig is, maar zo hoort het natuurlijk wel. Vandaag gaan wij ze overbrengen naar de nieuwe ruimte van onze woning. De komende week zullen de pups de werpkist verlaten en wat op ontdekkingsreis gaan. Dat is meteen het moment om leukere foto’s en films te gaan maken.

De groei is conform de verwachting. Hannah wil continue eten, maar teveel eten slaat op de darmen wat je probeert te voorkomen.