Geboortepagina Indy 2021

Indy

Scott

Nestgegevens

Geboortedatum:
12-06-2021
Aantal reutjes:
5
Aantal teefjes:
1
Moeder:
Indy
Vader:
Scott

21-06-2021 Indy is op 12 juni bevallen van 6 pups waarvan 5 reutjes. Gezien de voorkeuren van het bovenste deel van de wachtlijst moesten wij hier diverse gezinnen teleurstellen. Aan de andere kant was het voor anderen juist weer erg prettig.

De bevalling ging prima en Indy deed het op haar gemak. Indy was met name de eerste dagen zeer beschermend richting ons en dat hebben wij nog nooit eerder zo ervaren. Wij hebben haar dan ook met rust gelaten en tijd gegeven om te wennen. Op het moment van schrijven is het een stuk relaxter geworden en komt ze ons weer vrolijk begroeten in de woonkamer, maar de werpkist houden wij voorlopig als haar domein.

De pups groeien zeer goed en zijn lekker stevig. Ze komen niets tekort bij mama Indy.

28-06-2021 Een kleine update deze keer. Er gebeurt niet zoveel op dit moment met de pups. Ze drinken en slapen. Deze week zullen de oogjes opengaan en wordt het allemaal wat leuker om foto’s te maken en te bekijken. 

Indy is een stuk relaxter geworden en dat is wel zo prettig. De pups doen het allemaal zeer goed en groeien prima. Zelfs de wormenkuur ging er eigenlijk zonder problemen in.

De volgende update zal uitgebreider zijn.

04-07-2021 Indy heeft gezelschap gekregen van D’Arcy. Niet letterlijk, maar wel gezellig dichtbij.

Er komt langzaam meer beweging in de pups en Indy zelf is weer helemaal de oude. De pups zijn lekker mollig en stevig. De ogen en oren zijn open, maar volledig horen en zien gaat nog wel even duren. Af en toe een beetje spelen en een blafje is nagenoeg het spannendste moment van de dag. Het tekent de sfeer van het nest. Na volgende week zal hier gerust meer leven in gaan komen.

13-07-2021 Wat gaat het snel met de pups. Eerst liggen ze nog continue te slapen en een paar dagen later lopen/waggelen ze in de kraamkamer rond en hebben hun eerste brokjes al kunnen verorberen. Het extra voer buiten de melk van Indy kan geen kwaad. Ze vinden het echt lekker, binnen no-time is het op.

Indy vindt het allemaal prima. Ze hoopt dat de pups niet alle brokjes opeten, zodat ze zelf het restant kan opeten maar helaas zal dat niet snel gebeuren. Een vreemde constatering aangezien Indy precies hetzelfde voer binnen handbereik heeft. Ze eet dan weer het liefst het voer dat de andere volwassen honden ook krijgen.

De pups groeien prima. Geen uitschieters naar boven of beneden. Aankomend weekend komen bijna alle pupkopers om kennis te maken met hun aanwinst. Een week later gaan ze naar de dierenarts, maken wij de verdelingen bekend en mogen ze lekker buitenspelen.

26-07-2021 Afgelopen weekend gebruikt om de pups te verdelen en volgens ons is dat goed gelukt. Vrijdag zijn ze allemaal goedgekeurd met complimenten van de dierenarts. Het eerste autoritje ging vrijwel zonder gepiep. Indy leek het niets te boeien dat ze even met ons op pad waren dus een mooi relaxt uitje.

De pups van D’Arcy zijn al een stuk groter dan die van Indy. Indy haar kroost heeft het prima naar de zin en Indy zelf maakt zich niet meer zo druk om haar kleintjes. De aankomende dagen zullen ze de tuin in gaan wanneer het weer het toe zal laten. Daar komen altijd de leukste foto’s en filmpjes vandaan.

03-08-2021 Dit is alweer de laatste update van Indy en haar pups. Aankomende zaterdag worden ze gehaald en gaat Indy weer terug naar De Goorn. Wat Indy betreft mag het vandaag al is ons idee, maar zeker weet je dat nooit. Ze gaat nog wel de puppyruimte in, maar niet om op te ruimen. Dat laat ze aan ons over.

Het eten gaat er goed in en komt er ook weer goed uit:)

Het spelen in kennel buiten vinden ze erg leuk en kan nu gelukkig qua weer. Spelen in regen en wind is niet zo leuk. Voor onze bezoekers van de B&B is het een prachtig moment om de pups te zien en de kinderen spelen graag met de pups. Die vinden het ook erg leuk.