Nest Indy 2023

Indy

Scott

Nestgegevens

Geboortedatum:
29-10-2023
Aantal reutjes:
5
Aantal teefjes:
4
Moeder:
Indy
Vader:
Scott

20-11-2023 Indy is op 29 oktober 2023 bevallen van 9 prachtige pups. Vanwege drukte hebben wij even gewacht met het plaatsen van haar geboortepagina. Zoals het e rnu naar uitziet zijn het nagenoeg allemaal miniaturen. Er zijn 3 abrikoos reutjes. Alle andere pups zijn zwart.

Wij gaan de komende week inventariseren wie er allemaal voor een pup in aanmerking zullen komen en hoeveel pups voor nieuwe belangstellende beschikbaar zullen zijn.

25-11-2023 Gisteren hebben de pups voor het eerst de startersvariant van Gheda diervoeding gekregen en dat ging er goed in. De pups hadden vrij snel dikke buikjes en vielen vrij snel daarna als een blok in slaap. 

Mama Indy geeft het liefst zittend melk wat niet voor alle pups even prettig is. Op je tenen de bovenste tepels te pakken krijgen is voor sommige pups best lastig. 

Volgende week komen de aankomende pupkopers voor het eerst kennismaken. Als je de pups van Loulou vergelijkt met die van Indy dan is het niet voor te stellen dat er maar 3 weken verschil tussen zit. De meeste pups passen wel 3 keer in de pups van de overbuurvrouw.

08-12-2023 En zo zijn de pups alweer (bijna) 6 weken. Qua grootte is het verschil met het vorige nest van Loulou enorm. Drie keer het gewicht is zeker niet overdreven. Mama Indy heeft er niet altijd meer evenveel zin in, maar ze doet wat nodig is. Een nadeel is dat ze haar eigen extra eten weer uitspuugt waardoor ze zelf weer tekort heeft. Wij proberen dat te voorkomen door haar niet bij de pups te laten wanneer ze heeft gegeten, maar in de nacht is dat niet mogelijk.

Alle pups zijn vandaag ingeënt, gechipt en allemaal goedgekeurd. De autoreis ging op een enkele piep na goed en ook het ondergaan van alle handelingen ging goed al waren de reutjes de grootste piepers…..

Hopelijk wordt het de komende tijd lekker weer en kunnen de pups veel naar buiten. Wel goed opletten dat ze niet door de tralies kunnen, want klein zijn ze bijna allemaal.