Nest Ivy 2020

Ivy Orange Aussie Dogs Australian Labradoodle

Ivy

Buddy

Nestgegevens

Geboortedatum:
20-07-2020
Aantal reutjes:
2
Aantal teefjes:
5
Moeder:
Ivy
Vader:
Buddy

01-08-2020 Ivy is maandag 20 juli bevallen van 7 pups. Op de röntgenfoto waren er 5 zeker te zien, maar waarschijnlijk 6….gelukkig werden het er uiteindelijk 7! Inmiddels zijn wij bijna twee weken verder doordat niet iedereen tijdig kon reageren of doordat wij geen mail ontvingen terwijl ze volgens de aankomende pupkoper wel waren verstuurd.

De pups doen het zeer goed evenals Ivy. Wij gaan 1 teefje aanhouden, maar weten nog niet welke. Daar hebben wij nog wel even tijd voor. Tot dusver is er niet veel te vertellen doordat de pups alleen maar slapen en drinken.

19-08-2020 De ontwikkelingen van de pups gaan erg snel op dit moment. Van slapen-drinken is het omgeslagen naar spelen-drinken-slapen. Ook het ontdekken zie je nu mooi naar voren komen. Eerst grote twijfels hebben of je wel uit de werpkist kunt stappen tot het uit de werpkist springen een paar uur later.

Ivy vindt het allemaal prima. Ze slaapt in de nacht bij de andere volwassen honden doordat ze veel vertrouwen heeft in haar kroost. In de vroeg ochtend wil ze wel heel snel gaan kijken hoe het gaat en melk geven, maar ze wordt daar niet onrustig van.

Alle aankomende pupkopers zijn op bezoek geweest en hebben hun voorkeur(en) uitgesproken. Over twee weken worden ze pas ingeënt en gekeurd zodat een ieder nog geduld moet hebben.

02-09-2020 Gisteren zijn alle pups ingeënt, gechipt en goedgekeurd. Wederom met de complimenten van de dierenarts. Vandaag hebben wij alle pups toegewezen wat altijd erg leuk is om te doen. De pups deden het prima bij de dierenarts en vermaakten zich prima. Ook voor de dierenarts is het een prettig moment om te doen.

De pups van Ivy zijn bijna allemaal gelijk qua uiterlijk, maar ook in hun doen en laten en gewichten zit er weinig verschil. Dat is ook wel weer zo prettig voor ons wanneer wij de pups gaan toekennen.

Vandaag zijn ze lekker naar buiten geweest en dat vonden ze erg leuk. Heerlijk rennen, vallen en weer opstaan. Hopelijk wordt het de komende dagen ook weer om buiten te spelen, maar de vooruitzichten zijn niet zo gunstig.