Nest Lola 2020

Lola Orange Aussie Dogs Australian Labradoodle
Bodhi Orange Aussie Dogs Australian Labradoodle

Lola

Bodhi

Nestgegevens

Geboortedatum:
11-10-2020
Aantal reutjes:
3
Aantal teefjes:
1
Moeder:
Lola
Vader:
Bodhi

21-10-2020 Lola is op zondag 11 oktober bevallen van 4 pups. Dit aantal hadden wij al gezien op de foto, maar toch kan er altijd 1 over het hoofd zijn gezien. Bij haar vorige nesten waren continue 5 pups geboren zodat wij dit nu ook weer hadden verwacht (en gehoopt).

De bevalling was heel relaxed en ging supersnel. Een paar uur na de bevalling leek het alsof ze alweer mee wilde wandelen…..

Op het moment van schrijven zijn ze allemaal al verdubbeld in gewicht en is er zelfs 1 pup bij die al zwaarder weegt dan een pup van Åsa die al 5 weken oud is. Het is dan ook lastig in te schatten of het allemaal miniaturen zullen worden, maar vergeleken met de vorige nesten is de kans behoorlijk groot.

12-11-2020 Wat later dan gepland de update van Lola. Ze groeien zo snel dat ze al uit de werpkist zijn en rond willen lopen. Voor Lola hoeft dat niet zo nodig en belemmert haar in haar vrijheid. Ze gaat dan ook snel de kraamkamer in en uit. De tap gaat voluit open om de buikjes te vullen, maar ook zijn wij al begonnen met het geven van brokjes. Dit gaat er bij de veelvraten ook weer makkelijk in. 

De pups van Åsa zitten aan de overkant van de pups. Ze zien en horen deze pups wat weer leidt tot imitatie. Als ze een blaf horen willen ze dat ook meteen nadoen wat niet altijd even prettig is. Van zaterdag zijn de pups van Lola de oudste waarna wij verwachten dat het relatief rustiger zal worden.