Nest Australian Labradoodle pups Amber 2024

Nestfoto van Amber haar Australian Labradoodle pups. Op de site staan nog meer foto's.
Fokreu Mario

Amber

Mario

Nestgegevens

Geboortedatum:
26-02-2024
Aantal reutjes:
5
Aantal teefjes:
2
Moeder:
Amber
Vader:
Mario

05-03-2024 Een week geleden zijn de Australian Labradoodle pups van Amber geboren. Een paar dagen eerder dan gepland, maar kennelijk wilden de pups iets eerder de buik van mama verlaten en was Amber er ook al klaar voor. Het gastgezin had dit reeds voorspeld zodat het geen verrassing was.

Amber deed de bevalling supergoed. De eerste pup werd geboren om 17:00 uur en rond 21:00 al de laatste. Amber geniet weer volop van haar kroost is is lekker relaxt. Voor de rest is er nu nog weinig te melden en is het vooral wachten tot het moment dat de oogjes open zullen gaan en daarna de oortjes.

13-03-2024┬áAmber doet het geweldig. Gisteren zijn de pups ontwormd en ook de oogjes zijn open zodat je goed merkt hoe snel de tijd gaat. Qua formaat is er ├ę├ęn uitschieter die nu al een kilo weegt. Hij zal ook zeker tot een medium uitgroeien.

Mama verzorgt haar kroost heel goed en is zeer geduldig. Alle pups goeien supergoed. Kennelijk weet de “grijze” pup regelmatig een extra tepel te vinden.

Pups van Australian Labradoodle Amber

20-03-2024 Wat blijft Amber het goed doen. Ze is zo lief en zorgzaam, echt een topper. Alle pups hebben de ogen open en ook nagenoeg alle oren zijn tot ontwikkeling gekomen. 

Alle pups zijn gisteren individueel op de foto gezet. Dat is erg lastig doordat ze nog zo klein zijn en je ze niet makkelijk vast kunt houden, maar het is gelukt door onze topfotograaf.

Aankomend weekend komen de eerste bezoeken voor de pups langs. Zijn benieuwd of iedereen ze net zo mooi vinden als wij dat doen….

Australian Labradoodle pup van Amber, zwart bandje.
Australian Labradoodle pup van Amber, paars bandje.
Australian Labradoodle pup van Amber, oranje bandje.
Australian Labradoodle pup van Amber, groen bandje.
Australian Labradoodle pup van Amber, grijs bandje.
Australian Labradoodle pup van Amber, bruin bandje.
Australian Labradoodle pup van Amber, blauw bandje.

28-03-2024┬áDoordat wij zelf in de lappenmand zitten loopt alles deze weken heel anders dan gebruikelijk. Hieronder nag wat foto’s die eerder zijn genomen en ook de video’s lopen niet helemaal synchroon qua tijd, aan de andere kant maakt dat het misschien net weer wat speelser.

De pups doen het geweldig en Amber is zo ontzettend lief en zorgzaam, fantastisch om te zien.

Inmiddels zijn ze ook begonnen met wat brokjes en ook dat gaat er heel goed in.

02-04-2024 Gisteren was het exact 5 weken geleden dat de pups van Amber zijn geboren. Ze groeien zeer goed en mama Amber blijft haar pups lieftallig verzorgen. Natuurlijk pakt ze steeds meer haar rust en laat ze ook minder drinken, maar ze houdt ze heel goed in de gaten. Alle bezoeken vindt ze eveneens prima en gaat daar heel relaxt mee om. Inmiddels zijn vrijwel alle pups besproken en gaan wij de verdelingen vanaf 8 april bekend maken.

Vanwege de grote hoeveelheid foto’s proberen we de nu op een iets andere manier op de site te zetten. Klik op de foto om een scherper beeld te krijgen en gebruik de pijltjes om vooruit te gaan.┬á┬á

09-04-2024┬áGisteren zijn alle pups zoals verwacht goedgekeurd door de dierenarts, inge├źnt en gechipt. Vrijwel alle prikjes gingen zonder gepiep. De reis verliep soepel. Bij de dierenarts natuurlijk weer veel bekijks. Na een aarzelend begin gingen ze een voor een op onderzoek uit waarbij het stopcontact een gewild object was. Een grote pleister bracht uitkomst….

Vandaag hebben wij alle pups toebedeeld. Op een enkeling na was het de eerste keuze. Alle pups zijn geweldig mooi en lief. Qua grootte veelal gelijk behoudens de “grijze” reu die zomaar 1 kg zwaarder is.

Zwart

Blauw

Bruin

Grijs

Paars

Oranje

Groen