Nest Australian Labradoodle pups Åsa 2024

Australian Labradoodle pups van Åsa te koop
Australian Labradoodle Åsa
Fokreu Mario

Åsa

Mario

Nestgegevens

Geboortedatum:
16-04-2024
Aantal reutjes:
1
Aantal teefjes:
6
Moeder:
Åsa
Vader:
Mario

01-05-2024 Åsa is op dindag 16 april bevallen van 7 prachtige pups. Doordat Ivy ook ging bevallen hebben wij wat langer gewacht dan gebruikelijk om de geboortepagina aan te maken. De bevalling verliep vlekkeloos en Åsa was zelf heel relaxt. De oogjes zijn inmiddels open dus de hoogste tijd om de geboortepagina aan te maken en op de site te zetten.

Er is 1 zwart reutje, 1 zwart teefje en 4 abrikoos teefjes. Het bruine teefje gaan wij zelf aanhouden. Het zwart teefje en 1 abrikoos teefjes (paars) zijn wat groter dan de rest, maar waarschijnlijk blijven zij ook miniatuur. De komende weken zullen wij daar meer duidelijkheid over krijgen.

Er zijn nog pups te reserveren. Midden mei gaen wij de verdelingen bekend maken.

Rood

Blauw

Roze

Bruin

Paars

Geel

Oranje

14-05-2024 Vandaag zijn de pups precies 4 weken geleden geboren. Sinds een paar dagen banjeren ze door de werpkist en sinds gisteren hebben ze ook de mogelijkheid om de werpkist te verlaten en de rest van de kraamkamer te ontdekken. Mama Åsa doet het supergoed en geniet regelmatig van haar kroost.

Vanavond zullen ze de tweede wormenkuur gaan krijgen en zullen wij ook een paar brokjes geven. Vanaf nu worden de foto’s ook wat leuker met meer beweging. Die komen de volgende keer op de site.

Oranje

Paars

Geel

Roze

Bruin

Rood

Blauw