Huisdierenverzekering? Zeker het overwegen waard!
We krijgen vaak vragen over huisdierenverzekeringen. Is een huisdierenverzekering afsluiten voor je hond zinvol? Kun je niet beter gaan sparen? Keren ze wel uit? Logische vragen die wij niet altijd kunnen beantwoorden.
Kun je zonder zorgen een onverwachte uitgave van zo’n € 1.500,- betalen? Dan is het misschien niet nodig om een verzekering af te sluiten. Maar dat is niet voor iedereen altijd mogelijk. Door het afsluiten van een huisdierenverzekering weet je als eigenaar van je hond dat je goed voorbereid bent op onverwachte medische kosten. Een prettige zekerheid. Voor jou en voor jouw huisdier.

Wel of niet verzekeren? Zelf geld opzij leggen of een ziektekostenverzekering voor je huisdier afsluiten? Aan jou de keuze.

Net als voor jezelf kan je ook voor je huisdier een ziektekostenverzekering afsluiten. Medische kosten ten gevolge van een ziekte, aandoening of ongeval worden dan vergoed.

De diergeneeskunde is volop in ontwikkeling en er is steeds meer mogelijk. De dierenarts kan veel betekenen voor je huisdier. Bijna iedere ziekte of aan- doening is tegenwoordig goed te behandelen. De kosten kunnen echter fors oplopen.

Het is daarom van belang om ook aan de medische zorg voor je huisdier te denken. Je kunt natuurlijk zelf geld opzij leggen, maar het is vaak lastig om in te schatten hoeveel een behandeling kost. Een uitgebreide operatie of medicatie voor ziekten kan wel honderden of zelfs duizenden euro’s kosten.

Een huisdierenverzekering biedt uitkomst. Voor een vast bedrag per maand ben je verzekerd tegen de kosten van de dierenarts. Een geruststellende gedachte!

Bij de aankoop van de pup zijn jullie standaard 1 maand gratis verzekerd middels Petplan. Er is dan ook geen maand wachttijd. Je kunt dan zelf beslissen of je de verzekering door wilt laten gaan, overstappen naar een andere verzekeraar of helemaal geen verzekering wenst.

Als je bijvoorbeeld kiest voor Ohra dan is het raadzaam om meteen na het ophalen van de pup de aanmelding te doen via onderstaande button. Je ontvangt dan € 10,00 korting.