Huisdierenverzekering? Zeker het overwegen waard!
We krijgen vaak vragen over huisdierenverzekeringen. Is een huisdierenverzekering afsluiten voor je hond zinvol? Kun je niet beter gaan sparen? Keren ze wel uit? Logische vragen die wij niet kunnen beantwoorden.

Bij de aankoop van de pup zijn jullie standaard 1 maand gratis verzekerd middels Figo. Er is dan ook geen maand wachttijd. Je kunt dan zelf beslissen of je de verzekering door wilt laten gaan, overstappen naar een andere verzekeraar of helemaal geen verzekering wenst.

Onderstaande tekst komt van Figo

Dé zorgverzekering voor je beste vriend 

De band tussen jou en je huisdier is uniek. Je wilt zo lang mogelijk van elkaar genieten en de beste zorg kunnen geven als ze iets overkomt. Figo is een zorgverzekering opgericht door dierliefhebbers, voor dierliefhebbers zoals jij. Omdat ze voor hun huisdier geen zorgverzekering konden vinden die helemaal bij hen paste. Want voor je huisdier is alleen het beste goed genoeg.

De beste zorg, een dierenleven lang

Gezelligheid, troost en vrolijkheid, je huisdier geeft je zoveel mooie momenten. Maar huisdieren kunnen ook ziek worden of een ongeluk krijgen. Op dat moment is het fijn om te weten dat ze goed verzekerd zijn.

  • Eén pakket met zeer uitgebreide dekking en flexibele premiestructuur
  • Inclusief jaarlijkse vergoeding voor preventieve zorg & SOS budget
  • Vergoeding tot 90% van je kosten voor de dierenarts
  • Jaarlijkse maximale vergoeding van €3000,-, €6000,- of onbeperkt

Bij Figo kan je altijd terecht

Hond, kat, konijn of papegaai. Piepjong of stokoud én van ieder ras. Bij Figo kan je altijd terecht. Figo biedt één unieke verzekering. Het beste pakket, samengesteld op basis van onze expertise op het gebied van dierenzorg.
Figo heeft goede relaties met dierenartsen. Je kunt dan ook bij elke dierenarts terecht. De meeste Figo medewerkers hebben bij een dierenkliniek gewerkt. Bij Figo kun je dus altijd terecht voor advies en tips.
Er valt veel te kiezen! Je past de verzekering namelijk op jouw eigen wensen aan. Figo maakt met een flexibele premie goede zorg voor elk baasje toegankelijk.