Geplande nesten Australian Labradoodle pups

Op deze pagina staan de geplande nesten t/m eind 2023 en wordt regelmatig geüpdatet. De aankomende sterren komen er pas op wanneer ze alle keuringen hebben doorstaan. Ze zijn dan minimaal 12 maanden. Het is lastig te plannen aangezien de dames elk half jaar loops worden, vandaar dat wij af en toe een jaargetijde opgeven wanneer de dekking nog ver weg is. De planning houdt in wanneer wij de verwachte dekking van onze medium of miniatuur Australian Labradoodle pups verwachten. Acht weken na de bevalling mogen de pups vertrekken naar de pupkoper.  Wanneer wij meer duidelijkheid hebben over het aantal pups dat onze zwangere meiden zullen gaan krijgen zullen wij besluiten om de inschrijvingen al dan niet opnieuw open te stellen. Wij kunnen trouwens nooit garanderen dat alle Labradoodle pups daadwerkelijk uitgroeien tot de gewenste miniatuur of medium formaten.

Labradoodle pups

Wanneer u nog niet bent ingeschreven voor onze geweldige Australlian Labradoodle pups kunt u dit alsnog doen wanneer de wachtlijst niet is gesloten. Wij hebben zoveel mogelijk informatie over de Australian Labradoodle op onze website staan.

Najaar 2023

Grootte:

Miniatuur
Gedekt op:
9 november 2023
Bevalling gepland op:
8 januari 2024
Wachtlijst:
Inschrijving mogelijk
Teef (links):
Alice
Reu (rechts):
Monty

Najaar 2023

Grootte:

Medium/miniatuur
Verwachte periode:
medio november 2023
Wachtlijst:
Inschrijving mogelijk
Teef (links):
Ruby
Reu (rechts):
Mario

Dekkingen 2023 en 2024 van onze nieuwe sterren

Eind 2023 zullen onze nieuwe sterren Ruby en Alice worden gedekt, gevolgd in 2024 door andere pups die wij zullen gaan aanhouden. Iedere nieuwe ster zal na alle testen positief te hebben doorstaan op de lijst komen. Wanneer men zich bij ons inschrijft zal men vanzelf voor een van deze nesten in aanmerking komen.