Op deze pagina staan al onze dames die geregistreerd staan bij de WALA.  Het hoe en waarom leggen wij graag uit op een andere pagina. Vanaf de 7e generatie is het wel toegestaan om op de “normale” pagina te staan.

Åsa

IMG_1559
Naam: Orange Aussie Lexie Åsa
Geboortedatum: 01-09-2017
Kleur: Cafe au lait
Vacht: Fleece
Grootte: Miniatuur
Vader: Bodhi
Moeder: Millie
WALA00043744

Deze kleine meid is een dochter van Millie en daardoor afkomstig uit Zweden waar zij zeer goed is opgevoed. Ze was wel een beetje verwend en gewend om in bed te slapen of op schoot, maar dat is bij ons toch anders aangezien de andere honden dat dan ook heel graag willen.

Monique en Fabiënne hebben Åsa in december 2017 met het vliegtuig opgehaald in Zweden. Ze vond het best spannend in de nieuwe roedel, maar met vriendin Ivy kon ze het meteen goed vinden wat nog altijd zo is.

Åsa is af en toe te lief, maar dat zit nu eenmaal in haar karakter. Met ruim 8 kilo is zij veruit de lichtste van alle honden die wij hebben. Wij verwachten veel van deze lieverd. Haar eerste nest was veelbelovend met flink wat kleine pups.

Heupen OFA Excellent
Ellebogen OFA Negatief voor ED
Patella MCD Vrij
ECVO oogtest Vrij 2021
prcd PRA Normal
Improper Coat (IC) N/N
Degeneratieve Myelopatie (DM) Normal
Exercise Induced Callapse (EIC) Normal
Hemofilie A (Factor VIII) Normal
MDR1 Normal
Vachtkleur Merle N/N
HNPK Normal
Kleurcode bbEe

Alice

Kopfoto Alice
Naam: Orange Aussie Tesla Alice
Geboortedatum: 25-04-2022
Kleur: Creme
Vacht: Fleece
Grootte: Miniatuur
Vader: Scott
Moeder: Indy
WALA00042750

Alice is een mooie dame met een heel klein hartje al is ze natuurlijk nog regelmatig ondeugend gezien haar leeftijd op het moment van schrijven.

Ze woont bij ons thuis en is volledig deelgenoot van de roedel. Af en toe probeerde ze de roedelleidster te worden, maar ze weet nu dat ze dit niet is en dit later misschien wel kan worden.

Wij zijn nieuwsgierig wat voor pups ze zal gaan krijgen wanneer ze gedekt mag gaan worden. Vanaf eind augustus 2023 mag ze worden gedekt.

Heupen OFA Goed
Ellebogen OFA Negatief voor ED
Patella MCD Vrij
ECVO oogtest Vrij 2023
prcd PRA Normal
Improper Coat (IC) N/N
Degeneratieve Myelopatie (DM) Normal
Exercise Induced Callapse (EIC) Normal
Kleurcode BBee