Inschrijfformulier

Alvorens het inschrijfformulier wordt ingestuurd hebben wij graag eerst contact gehad middels de e-mail of wanneer u dat liever wilt telefonisch, maar voor ons is e-mail makkelijker.

Wij stellen het op prijs wanneer men een korte introductie onderaan het formulier toevoegt met daarin een korte omschrijving van de gezinssituatie. Dit is voor ons handig wanneer er een pup beschikbaar komt.

Wij kunnen nooit voor 100% garanderen dat de pup uiteindelijk de gewenste grootte zal krijgen.

Definitieve inschrijving op de wachtlijst kan alleen via het inschrijfformulier. Met het inschrijfformulier kan je je inschrijven en na de ontvangst van het inschrijfgeld zijn jullie verzekerd van een pup zo snel als mogelijk is.
Wanneer er niet tot aankoop wordt overgegaan, omdat er toch een allergische reactie ontstaat tijdens de kennismakingsdag zal het geld door ons worden teruggestort. Om andere redenen wordt het geld niet verrekend!

Als niet Nederlands ingezetene heeft het geen zin om het inschrijfformulier in te vullen tenzij het om een fokhond gaat. Wij exporteren geen pups naar het buitenland, dus ook niet naar België. De pups zouden dan 15 weken bij ons moeten blijven wat voor beide partijen niet goed is.

Het inschrijfgeld ad. € 100,00 gaarne overmaken op IBAN NL26RABO0136639607 t.a.v. Orange Aussie Dogs te De Woude. De BIC-code is RABONL2U.

  Naam*:

  Adres*:

  Postcode*:

  Woonplaats*:

  Provincie*:

  Land*:

  GSM*:

  Geslacht*:

  ReuTeefGeen voorkeur

  Formaat*:

  MiniatuurMediumGeen voorkeur

  Kleur*:

  E-mail*:

  Vrije tekst*