Mario

Kopfoto Mario
Naam: Geldersedoodles Spigno Mario
Geboortedatum: 13-09-2022
Kleur: Rood
Vacht: Fleece
Grootte: Miniatuur
Vader: Scott
Moeder: Charlie

Mario is onze nieuwe fokreu die vanaf nu mag worden ingezet. Hij woont bij een oude bekende van ons die in 2011 een hond van ons hebben gekocht en wij kenden van de voetbal. Mario heeft het goed naar zijn zin en ziet er prachtig uit. Wij zijn zeer benieuwd naar zijn nakomelingen.

Heupen OFA Goed
Ellebogen OFA Negatief
Patella MCD Vrij

Mario heeft goede heupen, negatief voor elleboogdysplasie, is vrij van Pattella luxatie en heeft zijn recente EVCO onderzoek (03-10-2023) weer feilloos ondergaan. Daarnaast is hij door middel van DNA-testen vrij van:

Degeneratieve Myelopatie, DM
Exercise Induced Collapse, EIC
prcd PRA
Improper Coat

Bodhi

Bodhi Orange Aussie Dogs Australian Labradoodle
Naam: Boerdoodles Dazzling Bodhi
Geboortedatum: 29-12-2015
Kleur: Rood/parti
Vacht: Fleece
Grootte: Small medium
Vader: Pluto
Moeder: Stich

Bodhi woont bij een lief gezin dat dol is op honden. Hij woont daar met Nino, een gecastreerde reu van een andere fokker.

De vacht en kleur van Bodhi is zacht en mooi. Wij hadden hem eigenlijk gekocht om zijn rode vacht, maar die kleur heeft plaatsgemaakt voor een soort parti al is dan nu ook weer niet de juiste benaming.

Inmiddels heeft Bodhi behoorlijk wat dames gedekt en is redelijk ervaren. Het is totaal geen macho die er meteen bovenop duikt, maar hij probeert de dames echt het hof te maken. Het karakter van Bodhi zien wij inmiddels terug in zijn telgen Ivy, Åsa, Lucy en Indy die wij hebben aangehouden, maar ook in alle andere nakomelingen. Hij kan alle kleuren vererven wat hem zo speciaal maakt.

Bodhi heeft excellente heupen, negatief voor elleboogdysplasie, is vrij van Pattella luxatie en heeft zijn recente EVCO onderzoek (2019) weer feilloos ondergaan. Daarnaast is hij door middel van DNA-testen vrij van:

Hemofilie A (Factor VIII)
MDR1
Vachtkleur Merle
Degeneratieve Myelopatie, DM
Exercise Induced Collapse, EIC
HNPK
prcd PRA
Collie Eye Anomaly
Improper Coat

Shiraz

SHIRAZ
Naam: Pitoux Shiraz Orange Aussie Dogs
Geboortedatum: 25-01-2013
Kleur: Creme
Vacht: Fleece
Grootte: Small medium
Vader: Merlot
Moeder: Jolie

Inmiddels is Shiraz met pensioen en gecastreerd, maar hebben wij zijn sperma opgeslagen voor het moment dat wij dit misschien nog willen gebruiken. Voor andere fokkers is dit niet beschikbaar.

Shiraz is geboren op 25 januari 2013. Net als zus Sofie is Shiraz de dochter van Jolie en daar zijn wij heel blij mee. Shiraz woont bij een lief gezin in Haarlem, is eind januari 2014 goedgekeurd en vanaf dat moment onze stoere dekreu. Het is een zeer mooie hond, zodat wij ook heel nieuwsgierig zijn hoe zijn nakomelingen zullen zijn. De vacht van Shiraz is erg mooi wat wel behoorlijk wat tijd kost om te onderhouden. Deze kanjer is een kleine medium en zal zowel medium als miniatuur voort gaan brengen.

Ozzie

Ozzie Orange Aussie Dogs Australian Labradoodle
Naam: Apollo Ozzie Orange Aussie Dogs
Geboortedatum: 24-12-2007
Kleur: Wit
Vacht: Curly
Grootte: Medium
Vader: Knossos
Moeder: Prudence

Ozzie is inmiddels gecastreerd, maar zijn sperma hebben wij opgeslagen zodat wij er later eventueel nog gebruik van kunnen maken of het kunnen gebruiken voor een collega-fokker. Ozzie is op Kerstavond 2007 geboren uit de combinatie Prudence en Knossos.

Omdat Ozzie de eerste pup is die bij ons is geboren zal hij voor altijd een speciale plek hebben in ons hart, maar dat is zeker niet de enige reden.

Ozzie woont bij een erg lief gezin in Haarlem waar hij helemaal gelukkig is en alle aandacht krijgt. Wandelen in het park doet hij graag en ook zwemmen is een grote hobby van hem. Het karakter is zeer goed, hij is erg slim, luistert super, kortom de ideale huishond!!