Mario

Fokreu Mario
Naam: Geldersedoodles Spigno Mario
Geboortedatum: 13-09-2022
Kleur: Rood
Vacht: Fleece
Grootte: Miniatuur
Vader: Scott
Moeder: Charlie

WALA00085869

Mario is onze nieuwe fokreu die vanaf nu mag worden ingezet. Hij woont bij een oude bekende van ons die in 2011 een hond van ons hebben gekocht en wij kenden van de voetbal. Mario heeft het goed naar zijn zin en ziet er prachtig uit. Wij zijn zeer benieuwd naar zijn nakomelingen. Mario is een lieverd zeer mensgericht luistert goed, speels nieuwsgierig, zit graag op schoot en is ook graag buiten.

Heupen OFA Goed
Ellebogen OFA Negatief
Patella MCD Vrij

Mario heeft goede heupen, negatief voor elleboogdysplasie, is vrij van Pattella luxatie en heeft zijn recente EVCO onderzoek (03-10-2023) weer feilloos ondergaan. Daarnaast is hij door middel van DNA-testen vrij van:

Degeneratieve Myelopatie, DM
Exercise Induced Collapse, EIC
prcd PRA
Improper Coat

Kleurcode: Bbee

Bodhi

Bodhi Orange Aussie Dogs Australian Labradoodle
Naam: Boerdoodles Dazzling Bodhi
Geboortedatum: 29-12-2015
Kleur: Rood/parti
Vacht: Fleece
Grootte: Small medium
Vader: Pluto
Moeder: Stich

WALA00028084

Bodhi woont bij een lief gezin dat dol is op honden. Hij woont daar met Nino, een gecastreerde reu van een andere fokker.

De vacht en kleur van Bodhi is zacht en mooi. Wij hadden hem eigenlijk gekocht om zijn rode vacht, maar die kleur heeft plaatsgemaakt voor een soort parti al is dan nu ook weer niet de juiste benaming.

Inmiddels heeft Bodhi behoorlijk wat dames gedekt en is redelijk ervaren. Het is totaal geen macho die er meteen bovenop duikt, maar hij probeert de dames echt het hof te maken. Het karakter van Bodhi zien wij inmiddels terug in zijn telgen Ivy, Åsa, Lucy en Indy die wij hebben aangehouden, maar ook in alle andere nakomelingen. Hij kan alle kleuren vererven wat hem zo speciaal maakt.

Bodhi heeft excellente heupen, negatief voor elleboogdysplasie, is vrij van Pattella luxatie en heeft zijn recente EVCO onderzoek (2019) weer feilloos ondergaan. Daarnaast is hij door middel van DNA-testen vrij van:

Hemofilie A (Factor VIII)
MDR1
Vachtkleur Merle
Degeneratieve Myelopatie, DM
Exercise Induced Collapse, EIC
HNPK
prcd PRA
Collie Eye Anomaly
Improper Coat