Ervaren, betrouwbaar en betrokken

ORANGE AUSSIE DOGS

Orange Aussie Dogs staat voor het fokken van kwalitatieve allergievriendelijke Australian Labradoodles. Wij wonen op het prachtige eiland De Woude (gemeente Castricum Noord-Holland). Zelf hebben wij een allergie dus spreken uit ervaring wat betreft de allergievriendelijkheid.

AUSTRALIAN LABRADOODLE FOKKER

Wij werken met een wachtlijst waardoor wij nooit zomaar pups te koop hebben. Wij verkopen medium en miniatuur Australian Labradoodles.

Als Australian Labradoodle fokker verkopen wij ook af en toe een fokhond wanneer deze nog pup zijn. Oudere fokhonden verkopen wij in principe nooit tenzij ze met pensioen gaan. Voor meer informatie kunt u met ons contact opnemen.

Op onze site proberen wij zo veel mogelijk informatie te tonen. Wij adviseren dan ook om eerst onze site te bekijken en daarna met ons contact op te nemen voor verdere informatie. Dit kunt u doen middels de contactpagina of onderaan deze pagina. Af en toe zijn wij op zoek naar nieuwe gastgezinnen voor onze dames. Wij zetten dat dan op onze nieuwspagina, maar vooraf informatie bij ons inwinnen is een betere manier.

Naast het fokken van de Australian Labradoodle verkopen wij ook hondenvoer onder ons eigen merknaam Zoo Happy. Via de webshop kunt u daar uw bestelling doen.