Nieuws

Amber bevallen van 7 prachtige pups

Alle pups zijn inmiddels vergeven. Er zijn 4 teefjes en 3 reutjes.

Indy bevallen van 8 prachtige pups

Er zijn 6 reutjes en 2 teefjes. Zoals altijd worden de pups verdeeld onder de personen die bij ons op de wachtlijst staan.

WALA

Wij hebben ons aangesloten bij de WALA. Het hoe en waarom leggen wij graag uit op de volgende pagina.

Charly bevallen van 7 prachtige pups

Alle pups zijn inmiddels vertrokken

Lola bevallen van 6 prachtige pups

25-11-2021 Dit is het laatste nest van deze olijke dame. Voor haar doen is dit een groot nest en een hele prettige zwart-witte verrassing die wij zeker gaan aanhouden. Zoals gebruikelijk zijn alle pups op voorhand vergeven. Vragen of er nog pups zijn heeft geen zin en beantwoorden wij ook niet.

Ivy bevallen van 4 prachtige pups

19-11-2021 Het aantal viel tegen, maar niet hoe ontzettend mooi ze zijn. Klik verder om haar pagina te volgen. Zoals gebruikelijk zijn alle pups reeds vergeven.

Åsa bevallen van 5 prachtige pups

16-11-2021 Het nest van onze kleine meid kunt u volgen door verder te klikken. Zoals gebruikelijk zijn alle pups reeds vergeven.

Prudence overleden

30-08-2021 Deze kleine meid was het begin van mijn carrièreswitch. In 2007 bij ons gekomen vanuit Australië en de moeder van ons eerste nest. Prudence leefde al sinds 2011 in Zeist waar ze 10 jaar heeft genoten van haar pensioen. Vandaag hebben ze haar laten inslapen. Prudence is 16 jaar en 4 maanden geworden. Omgerekend naar mensenjaren is ze ruim 116 jaar geworden. Hoewel ze al zo een tijd niet meer bij ons was had ze nog altijd een speciale plek in ons hart. Dit zal niet verdwijnen. Dit bericht […]