Nest Ivy 2023

Ivy Orange Aussie Dogs Australian Labradoodle

Ivy

Monty

Nestgegevens

Geboortedatum:
16-02-2023
Aantal reutjes:
0
Aantal teefjes:
7
Moeder:
Ivy
Vader:
Monty

28-02-2023 Ivy is op donderdag 16 februari 2023 bevallen van 7 prachtige pups. Het zijn allemaal teefjes. Net zoals de pups van Daisy en Åsa zijn de meeste pups in de nacht geboren. Voor Ivy niet zo erg, maar voor ons wel weer zwaar.

De pups groeien prima en lijken merendeels miniatuur te gaan worden. Op het moment van schrijven is het alleen een kwestie van drinken en slapen. Wanneer er meer activiteit ontstaat zullen wij meer foto’s en films gaan plaatsen.

08-03-2023 Bijna 3 weken geleden zijn de pups van Ivy geboren. Het gaat zeer goed met mama en de pups. Wij gaan deze dagen de pups verdelen. Op dit moment zijn wij er nog niet of wij een pup van haar zullen gaan aanhouden. Dit is lastig gezien onze emigratieplannen in de toekomst. Wij kunnen daar nog even over nadenken…

Ivy is zoals wij haar kennen heel relaxt en geniet van haar moederschap. Ze zit ook vaak bij ons, maar wil dan toch ook weer snel naar haar kleintjes toe. De deur naar de kraamkamer zit dicht zodat wij genoeg beweging krijgen. Deurtje open, deurtje dicht….

De ogen en oren zijn open en dat is het eigenlijk op dit moment. Ze slapen veel en zijn tevreden….

21-03-2023 De pups van Ivy zijn nu bijna 5 weken geleden geboren en lijken allemaal miniaturen te gaan worden. Er is heel weinig verschil tussen de pups waarbij het ook nog eens allemaal teefjes zijn. Het lijken ook allemaal krullenbolletjes te gaan worden al is dat pas zeker na het verkrijgen van de volwassen vacht.

Ivy is zoals verwacht een lieve geduldige moeder die zoveel mogelijk helpt opruimen. Daar kunnen de dames Åsa en Daisy een voorbeeld aan nemen. 

De pups zijn nu de grote wereld aan het ontdekken genaamd de puppyruimte. Ze kunnen zelf de werpkist uit en dat is al heel wat. Wat een avontuur, ga ik over de stang of er onderdoor? Lastige keuzes op dit moment….

De brokjes eten ze ook al goed en de ontlasting ziet er prima uit. Aankomend weekend komt het bezoek voor het eerst kennismaken met deze kanjers.